Galaxy Z Fold 3 curi obećanje o kameri ispod zaslona

Galaxy Z Fold 3 curi obećanje o kameri ispod zaslona
Galaxy Z Fold 3 curi obećanje o kameri ispod zaslona
Anonim

Nova curenja informacija o Samsung Galaxy Z Fold 3 možda su upravo otkrila više detalja o nadolazećem sklopivom uređaju, uključujući kameru ispod zaslona.

Image
Image

Procurio od strane korisnika Twittera, The Galox, nove slike izgleda uključuju promotivni materijal za Z Fold 3, kao i slike stražnjeg i glavnog zaslona uređaja. Jedna od najznačajnijih promjena detaljno opisanih u curenju je uklanjanje usjeka za kameru, koji je bio glavni oslonac na pametnim telefonima od početka pokretanja zaslona "od ruba do ruba" prije nekoliko godina.

U novijim izdanjima telefona, ovaj urez je zamijenjen malim kružnim izrezom, ali Z-Fold 3 bi i to mogao u potpunosti ukloniti. Umjesto toga, čini se da podijeljene slike ukazuju na kameru ispod zaslona, čemu su se mnogi nadali.

Čini se da stražnja strana Z Fold 3 ne koristi novi dizajn kamere Contour Cut koji Samsung stavlja na svoje novije uređaje. Prema Slash Gearu, čini se da novi dizajn stražnje kamere ne uključuje periskopsku telefoto leću. Umjesto toga, samo Z Fold 3 ponudit će standardne glavne ultraširoke i telefoto kamere koje su bile prisutne na S21 i S21+ prošle godine.

Također postoje glasine da će Z Fold 3 biti lansiran s podrškom za S-Pen, nešto što Z Fold 2 nije imalo. Međutim, na temelju onoga što smo do sada vidjeli, ne čini se da će Z Fold 3 ponuditi bilo kakvu mogućnost pohrane za S-Pen, tako da ćete je morati pohraniti dalje od uređaja.

Također se čini da će zaslon Z Fold 3 biti jači od prethodnih uređaja, što bi trebalo pomoći kod ogrebotina i padova.

Neki od posljednjih detalja koje je The Galox podijelio o nadolazećem Z Fold 3 uključuju dvostruke 120Hz zaslone. Z Fold 2 ponudio je sličnu brzinu osvježavanja na svom glavnom zaslonu, ali ova bi promjena mogla značiti i glatko iskustvo na vanjskom zaslonu Z Fold 3.

Curenja također sugeriraju da će se Z Fold 3 isporučivati s punjačem od 25 W, nešto što je Samsung postupno ukidao s prethodnim izdanjima uređaja.

Preporučeni: