Zašto vas Yahoo Mail ne drži prijavljenima

Sadržaj:

Zašto vas Yahoo Mail ne drži prijavljenima
Zašto vas Yahoo Mail ne drži prijavljenima
Anonim

Čak i ako odlučite ostati prijavljeni kada se prijavljujete na Yahoo, Yahoo bi vas i dalje mogao pitati da se prijavite svaki put kada provjeravate svoj Yahoo Mail. Ako je to slučaj, tada preglednik ne sprema kolačiće za prijavu, koji su dijelovi podataka koji Yahoou daju do znanja da ste ponovni posjetitelj. Kako biste ostali prijavljeni na svoj Yahoo Mail račun, prilagodite sigurnosne postavke preglednika.

Informacije u ovom članku široko se odnose na korištenje Yahoo Maila na bilo kojem uređaju s bilo kojim preglednikom.

Kada se morate prijaviti na Yahoo Mail

Kolačić koji preglednik sprema kada posjetite Yahoo Mail primjenjuje se samo na preglednik i uređaj koji ste koristili u trenutku posjeta. Sve dok posjetite stranicu za prijavu s istim uređajem i preglednikom, ne biste se trebali ponovno prijavljivati. Međutim, ako se prijavite s drugim uređajem ili preglednikom, Yahoo neće pronaći kolačić za prijavu, pa vi morat ćete unijeti svoje korisničko ime i lozinku.

Ako koristite isti uređaj i preglednik, ali od vas se traži da se prijavite, kolačić u pregledniku koji se automatski prijavljuje na Yahoo mail je izbrisan.

Kako ostati prijavljen na Yahoo Mail

Možete spriječiti svoje računalo da izbriše kolačiće preglednika, uključujući onaj za vaše vjerodajnice za prijavu na Yahoo Mail, na nekoliko načina.

Odaberite Ostani prijavljeni

Kada se prijavite na Yahoo Mail, odaberite potvrdni okvir Ostani prijavljen.

Image
Image

Nemoj se odjaviti

Nemojte odabrati Odjava u okviru koji se pojavljuje kada odaberete svoje ime na vrhu bilo koje Yahoo stranice.

Image
Image

Nemoj brisati kolačiće

Ne brišite kolačiće preglednika ručno. Također provjerite postavke preglednika kako biste bili sigurni da nije postavljeno brisanje kolačića kada se prozor preglednika zatvori. Ako koristite proširenja preglednika i protušpijunski softver koji automatski briše povijest preglednika, onemogućite ih ili napravite iznimku za domenu yahoo.com.

Nemojte koristiti privatno pregledavanje

Korištenje značajke privatnog pregledavanja preglednika sprječava pohranjivanje kolačića; na ovaj način preglednik ne prati vašu internetsku povijest - ali morat ćete se prijaviti na Yahoo Mail svaki put kada ga posjetite. Česta upotreba ove značajke može objasniti zašto se vaši podaci za prijavu ne spremaju. Ako se radije ne prijavljujete na Yahoo Mail svaki put kada ga posjetite, nemojte koristiti privatno pregledavanje.

Različiti preglednici imaju različite nazive za značajku privatnog pregledavanja:

  • Google Chrome: anonimni način rada.
  • Edge: InPrivate pregledavanje.
  • Internet Explorer: InPrivate pregledavanje.
  • Mozilla Firefox: privatno pregledavanje.
  • Safari: Privatno pregledavanje.

Preporučeni: