Magic Leap najavljuje AR naočale sljedeće generacije

Magic Leap najavljuje AR naočale sljedeće generacije
Magic Leap najavljuje AR naočale sljedeće generacije
Anonim

Dok virtualna stvarnost zauzima sve velike naslovnice, uređaji za proširenu stvarnost i dalje se inoviraju stabilnim tempom.

Slučaj? Voditelj industrije Magic Leap vratio se s osvježenjem svojih AR naočala, kao što je CEO Peggy Johnson najavila u postu na blogu tvrtke. Magic Leap 2 naočale imaju niz inovacija u odnosu na prethodnu iteraciju, kao što je šire vidno polje, manji oblik i možda najvažnije, ugrađena tehnologija zatamnjivanja za poboljšanje korištenja na otvorenom.

Image
Image

Tvrtka još nije otkrila stvarne tehnološke specifikacije, rok izdavanja ili cijenu. Johnson je, međutim, primijetio da se Magic Leap okreće prema poslovnom modelu. Čini se da je Magic Leap 2 dizajniran da pomogne udaljenim radnicima da se povežu i treniraju dok su izvan ureda.

Ovo središte usmjereno na posao ne bi trebalo ostaviti prosječne potrošače na hladnom, međutim, kao što je Johnson rekao da je Magic Leap otvoren za licenciranje tehnologije za potrošačke proizvode.

"Zapravo, primili smo nekoliko zahtjeva za licenciranje naše tehnologije i aktivno ćemo slijediti te mogućnosti ako poboljšaju našu poziciju i sposobnost inovacija na poslovnom tržištu," napisala je.

U nadolazećim godinama na tržište bi trebali ući brojni AR proizvodi usmjereni na potrošače, budući da se priča da tvrtke poput Facebooka, Qualcomma, pa čak i Applea razvijaju naočale s AR-om ili srodne uređaje. Također, Microsoft HoloLens 2 postigao je određeni uspjeh u potrošačkom prostoru zahvaljujući partnerstvu s tvrtkama kao što su Snapchat i Niantic, proizvođačima Pokemon Goa.

Preporučeni: