Kako otkazati pretplatu na YouTube kanale

Sadržaj:

Kako otkazati pretplatu na YouTube kanale
Kako otkazati pretplatu na YouTube kanale
Anonim

Što treba znati

  • Najlakši način da otkažete pretplatu na YouTube kanal je da kliknete crveni gumb Pretplaćeno koji će se pretvoriti u gumb Pretplati se.
  • Ovaj gumb možete kliknuti na mobilnoj ili stolnoj verziji YouTubea.
  • Ako ste imali omogućene obavijesti za kanal na koji ste otkazali pretplatu, više nećete primati obavijesti s tog kanala.

Kako se YouTube pretplate gomilaju ili gubite interes za neke kanale, možete otkazati pretplatu na pojedinačne YouTube kanale tako da njihovi videozapisi ne zatrpavaju vaš feed pretplate. Evo kako to učiniti iz web-preglednika stolnog računala, YouTube.com na mobilnom webu i aplikacije YouTube za iOS i Android.

Kako otkazati pretplatu na YouTube kanale s bilo koje platforme

Naučiti kako otkazati pretplatu na kanal jednako je jednostavno kao i pretplatiti se na njega. Samo slijedite korake u nastavku.

  1. Idite na YouTube.com u web-pregledniku na radnoj površini ili mobilnom uređaju ili otvorite aplikaciju za iOS/Android na svom mobilnom uređaju i prijavite se svojim Google/YouTube računom.
  2. Odaberite Pretplate u lijevom oknu u pregledniku ili u donjem desnom kutu aplikacije.

    Image
    Image
  3. Odaberite naziv kanala na koji želite otkazati pretplatu, a zatim odaberite POČETNA karticu s gornjeg izbornika.

    Ako ste odabrali naziv kanala s popisa kanala, a ne s popisa nedavnih videozapisa s vaših pretplata, tada nećete vidjeti karticu POČETNA. U tom slučaju prvo odaberite POGLED KANALA, a zatim ćete vidjeti karticu POČETNA.

    Image
    Image

    Alternativno, možete koristiti polje za pretraživanje za traženje kanala ili odabrati naziv kanala prikazan ispod jednog od videozapisa kanala.

  4. Odaberite Pretplaćeni gumb ili vezu.

    Image
    Image
  5. Na polju za otkazivanje pretplate potvrdite da želite otkazati pretplatu na kanal odabirom ODJAVA PRETPLATE.

    Image
    Image

    Možete se ponovno pretplatiti na kanal kad god želite.

  6. Ako ste uspješno otkazali pretplatu, oznaka bi se trebala pretvoriti u crveni SUBSCRIBE gumb na desktop webu ili crveni SUBSCRIBE tekst u aplikaciji /mobilna stranica.

    Image
    Image

Ako ne želite da drugi kanal komentira vaše videozapise, možete ga blokirati na YouTubeu.

Savjeti za otkazivanje pretplate na YouTube kanale

  • Idite na Youtube i prijavite se, a zatim odaberite prikaz svih svojih pretplata na traci izbornika. Iako ne možete grupno otkazati pretplatu na kanale, možete odabrati gumb Pretplaćen pored svakog kanala kako biste potvrdili da želite otkazati pretplatu bez potrebe da idete na početnu stranicu svakog pojedinačnog kanala.
  • Ako gledate video i odlučite da želite otkazati pretplatu na kanal, možete odabrati gumb ODJAVA koji se nalazi neposredno ispod videa i desno od kanala ime.

Nakon što otkažete pretplatu na kanal, nema načina da potražite kanale na koje ste nedavno otkazali pretplatu ako se predomislite. YouTube povijest pokazuje što ste nedavno tražili ili gledali, ali neće prikazati pretplate/otkazivanja pretplata.

Preporučeni: