AT&T nudi veliki popust na Galaxy Foldables-ovdje je zanimljivo

AT&T nudi veliki popust na Galaxy Foldables-ovdje je zanimljivo
AT&T nudi veliki popust na Galaxy Foldables-ovdje je zanimljivo
Anonim

Samsung je upravo predstavio dva nova sklopiva uređaja, Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4, ali po cijeni od 1000 USD, odnosno 1700 USD, ovi bi novi uređaji mogli biti nedostupni mnogim potrošačima.

Ili jesu? AT&T čini visoke cijene prihvatljivijima nudeći značajne ponude za oba uređaja. Tvrtka kaže da će dati Galaxy Z Flip4 besplatno i pridonijeti s 1.000 dolara za kupnju Galaxy Z Fold4, pod uvjetom da naručite unaprijed preko dobavljača i preskočite nekoliko problema.

Image
Image

Evo kako to radi. Morate već posjedovati Galaxy telefon, iako nema ograničenja u pogledu godina ili stanja. Kada zamijenite ovaj telefon nakon prednarudžbe, dobit ćete 1000 USD u promotivnim kreditima, što čini cijenu Z Flip4 ili veliki dio cijene za Z Fold4. Ova promocija spušta cijenu Z Fold4 na samo 800 USD.

Prednarudžbe također uključuju Samsung masku i nadogradnju memorije za telefon po vašem izboru. Možete stati u red za prednarudžbu Z Flip4 ili Z Fold4, odmah.

Davatelj telekomunikacijskih usluga nije službeno detaljno opisao kako ovi promotivni krediti funkcioniraju, ali u prošlosti AT&T nije jednostavno skidao iznos na blagajni, već je zahtijevao od potrošača da se odluče za puni ugovor, s malim mjesečnim popustima prikupljajući se svaki mjesec. Oni također mogu postaviti ograničenja na dostupne vrste ugovora.

Image
Image

Snažni popusti ne zaustavljaju se ni na sklopivim gadgetima. AT&T također nudi velike popuste na upravo najavljene Galaxy Watch 5 i Watch 5 Pro. Predbilježbom za jedan sat dobit ćete drugi uz popust od 430 USD.

Preporučeni: