Google dodaje besplatne kanale na Google TV & Chromecast

Google dodaje besplatne kanale na Google TV & Chromecast
Google dodaje besplatne kanale na Google TV & Chromecast
Anonim

Čini se da Google u bliskoj budućnosti planira uvesti besplatne opcije kanala za strujanje na Chromecast i Google TV.

Protokol izvješćuje da će Google TV, Chromecast i odabrani pametni televizori Sony-a, TCL-a i drugih vjerojatno uskoro dodati besplatne kanale za strujanje u svoju ponudu (-ish). Nekoliko insajdera u industriji govori da se Google u posljednje vrijeme susreće s besplatnim kanalima za strujanje koji podržavaju oglase. To bi moglo rezultirati pojavom besplatnih kanala u rotaciji već ove jeseni, iako Protocol ističe da bi se najava mogla održati do početka 2022.

Image
Image

Već je dostupan niz besplatnih kanala za strujanje, ali dok ne postanu partneri s Googleom, neće se moći gledati putem samog Google TV-a. Slično kao i komercijalne TV postaje, ove besplatne usluge strujanja zaobilaze potrebu za pretplatom putem oglasa. Dakle, kompromis bi bio povremena stanka u programu koju vjerojatno nećete moći preskočiti.

Image
Image

Nagađanja u Protocolu su da ćete, kada bude dostupan, moći pregledavati namjenski besplatni izbornik kanala na Chromecastu. Što se tiče pametnih televizora, očekuje se da će besplatni dodaci biti dostupni zajedno s redovitim postajama. Ipak, ništa od ovoga Google još nije potvrdio.

Bez Googleove službene obavijesti, još se ne zna kada će ovi kanali za strujanje podržani oglasima biti dostupni na Google TV-u ili Chromecastu. Nadamo se da će se to dogoditi ili ove jeseni ili kada Google objavi svoje partnere za pametne televizore početkom 2022.

Preporučeni: